vlucht-curacao-nederland.jpg

Vergelijk vluchten van Curacao naar Amsterdam

Op zoek naar een goedkope vlucht van Curacao naar Nederland? Je kan vliegtickets Curacao Amsterdam voor een rechtstreekse vlucht bij drie vliegmaatschappijen boeken: KLM, TUI en Corendon. Vergelijk hier de verschillen tussen de vliegmaatschappijen zodat je de beste keuze kunt maken!

Kies voor:

  • Naar Amsterdam vanuit Curacao met Corendon v.a. 399,- retour* - zie www.corendon.com 
  • Naar Amsterdam vanaf Curacao met Tui Fly v.a. 539,- retour* - zie www.tuifly.nl 
  • Naar Amsterdam van Curacao met KLM v.a. 622,- retour* - zie www.klm.com 


We raden je aan de actuele prijzen en voorwaarden op alledrie de websites te vergelijken. De tarieven waren correct op het moment van publicatie maar kunnen na verloop van tijd wijzigingen. Hieronder lees je meer over de verschillen in de services van de vliegmaatschappijen.

 

Meestal de goedkoopste vluchten: Curacao - Amsterdam met Corendon

  • Een Curacao naar Nederland ticket is er bij Corendon al vanaf 219,- enkele reis. Het goedkoopste retour boek je voor 488,-. Zie www.corendon.com
  • Corendon vliegt met een Airbus 350-900 naar Curacao. Dit ruime vliegtuig heeft een 3-3-3 stoelindeling met twee gangpaden.
  • De service aan boord in de standaard economy klasse is minder uitvoerig dan bij KLM en TUI. Tijdens de vlucht krijg alle passagiers een maaltijd met een drankje en een snack. Extra consumpties kunnen worden gekocht.
  • Corendon heeft geen Business Class. Maar voor 150 euro per enkele reis van je een stoel in de Comfort Plus zone boeken. Hier heb je een luxere service, meer ruimte en privacy. Je hebt altijd een lege stoel naast je in de Comfort Plus!

TUI fly Retour Curacao Amsterdam in de mooie Boeing 787 Dreamliner

  • Het goedkoopste TUI fly ticket van Curacao naar Nederland is nu een last minute vertrek in augustus. Je boekt dan al een vlucht vanaf 539,- retour op www.tuifly.nl  Dat een vlucht in een schoolvakantie zo goedkoop is zeldzaam!
  • TUI fly vliegt naar Curacao in de mooie Boeing 787-8 Dreamliner. Aan boord is er een keuze in maaltijden en een prima entertainment programma.
  • Wil je extra beenruimte? In de TUI fly Comfort Class van de Dreamliner geniet je van 86 centimeter beenruimte. De toeslag varieert ligt meestal rond de 150,- enkele reis..
  • Tip: zorg ervoor dat je een rechtsstreekse TUI fly vlucht te pakken hebt. Sommige TUI fly vluchten maken een tussenstop op Bonaire of Aruba. Dit zie je tijdens de boeking aan de langere vluchtduur, dus let op!

 

Comfortabel en betrouwbaar: vlucht Curacao Amsterdam met KLM

  • De goedkoopste KLM vluchten Curacao naar Amsterdam zijn op dit moment in september. Dan zijn er aanbiedingen vanaf 622,- retour op www.klm.com
  • KLM vliegt naar Curacao met twee verschillende typen vliegtuigen. Een comfortabele Boeing 777-200 of 777-300.
  • Bij KLM vind je de goedkoopste business class vluchten vaak tijdens de landelijke actieweken. Dan lukt het soms om een business class tickets rond de 2000,- euro te bemachtigen.
  • Vliegen met KLM is iets duurder, maar de services aan boord zijn bij deze maatschappij grotendeels inbegrepen. KLM heeft ook de meeste beenruimte in Economy met 79 centimeter.

Vergelijk ook de prijzen van alle grote luchtvaartmaatschappijen voor een vliegticket Curacao vanaf Amsterdam.

Veelgestelde vragen

Wat is de goedkoopste maand om te vliegen van Curacao naar Amsterdam?

In de afgelopen jaren was de goedkoopste maand voor vluchten van Curaçao naar Amsterdam de oktober. Sinds Corendon Dutch Airlines vliegt zijn ook ultra last minute vluchten Curacao - Amsterdam heel goedkoop. Dat komt omdat de Corendon vliegtickets naar Curacao en van Curacao naar Amsterdam stoelen op chartervluchten betreffen.

De beste tijd is om goedkope vluchten te boeken is dus steeds vaker kort voor vertrek.

Wat is het gemiddeld aantal vluchten per week tussen Curacao en Nederland?

KLM en TUI vliegen dagelijks. Corendon Dutch Airlines vliegt 5 dagen per week.

Hoe lang duurt een vlucht van Curacao naar Nederland?

Een directe vlucht van Hato International Airport op Curacao naar Amsterdam duurt circa 10 uur.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen