inpakken.jpg

Inpakken en wegwezen met onze error fares

Last minute reizen voor bodemprijzen!

Gepubliceerd op 5 januari 2023

Een goedkope last minute vlucht boeken? Wil je het liefst direct onze koffers pakken en zo snel mogelijk met een boekje bij het zwembad liggen? Dan gaan we je blij maken met onze error fares! Door je aan te melden voor de alerts van deze error fares blijf je op de hoogte van last minutes zoals een 8-daagse zonvakantie naar Rhodos voor €199 of een retourtje Rome voor €17. Enkele van onze geheimtips:

Tip 1: kijk zeker naar de actuele tips op deze pagina van Cheaptickets met cheap deals voor de beste last minute vliegtickets met tot wel 100,- korting* ! 



Tip 2: zoek je goedkope last minute vliegtickets, zonder bestemming? Kijk dan zeker even op deze pagina waar de TUI last minute vliegtickets naar o.a. Spanje en Turkije staan. Hier tref je goedkope last minute vluchten vanuit o.a. Antwerpen, Luik en Brussel v.a. 49,95. Wil je echt last second morgen vliegen of in ieder geval deze week nog weg dan is dit echt een supertip. Wij vinden hier regelmatig spotgoedkope super last minute vliegtickets en complete last minute vakanties voor spotprijzen! 



Tip 3: Morgen vliegen vanaf Schiphol, Eindhoven of Brussel? Check zeker de super last minutes van de Vakantiediscounter, een week zon met vlucht en verblijf v.a. 219,-! 

Tip 4: Last minute vliegtickets, morgen vertrekken? Kijk dan of er nog een leuke aanbieding op deze pagina staat waar Sunweb haar overgebleven plekken / tickets vaak heel voordelig verkoopt! 


In dit artikel leggen we uit wat onze error fares zijn en hoe jij hiermee last minute kunt inpakken en wegwezen. 



Wat zijn error fares en wat heb jij eraan voor je last minute reis?


Elke dag worden enorme aantallen vliegtickets online gezet. Medewerkers van reisorganisaties voeren prijzen vaak handmatig in. En ja, zij zijn ook gewoon mensen dus je kan je voorstellen dat hierin weleens iets misgaat. Een verkeerd cijfer ingetikt, brandstofkosten vergeten in te voeren of een komma op de verkeerde plek... Dit leidt tot zogenaamde error fares, oftewel foutieve ticketprijzen. Voor enthousiaste reizigers is dit natuurlijk geweldig!

Om te profiteren van de allergoedkoopste error fares is het belangrijk om zo flexibel mogelijk te zijn in de bestemming, reisdata, reisorganisatie, luchtvaartmaatschappij en vertrekluchthaven. Als je hier rekening mee houdt, reis je spotgoedkoop naar droombestemmingen. Wij houden onze ogen geopend voor fantastische error fares en super last minute vliegtickets en laten het jou weten wanneer wij geweldige deals hebben.

Wat staat er op jouw lijstje? Caribisch paradijs Curaçao, magisch Bali of misschien wel het ongerepte Zuid-Afrika? Kijk voor inspiratie eens in de top 50 goedkope vliegtickets.

 

Waarom naar VliegenNaar voor je lastminutes?


Je kunt zelf alle websites van aanbieders doorspitten voor de beste last minute reizen, maar wij kunnen je verzekeren dat dit gigantisch veel tijd kost. Bespaar een hoop tijd, moeite en frustraties en zoek gewoon bij Vliegennaar.nl! Wij hebben een geautomatiseerd systeem ontwikkeld dat vliegticketprijzen voor ruim 1200 bestemmingen wereldwijd vergelijkt. Zoek in de zoekbalk bij onze error fares pagina jouw droombestemming. Ticketprijzen van concurrerende reisorganisaties (onder andere KLM, Tix en vliegtickets.nl) worden met elkaar vergeleken en hieruit komt de goedkoopste prijs, datum en luchthaven voor je ticket. Kijk bij de speciale last minute vliegtickets voor extra voordelige tarieven!

 

Super last minute: morgen weg met onze last minute vliegticket alerts


Door je in te schrijven voor onze Error Fare Alert ben je altijd op de hoogte van de beste deals van de dag! Door je ook in te schrijven voor de optie last minute reis jij zo snel en goedkoop mogelijk naar je bestemming. Je zult zien dat de ticketprijzen van last minutes vaak nog een stuk lager liggen dan voor vluchten die over langere tijd vertrekken. Even aanvinken dus! Denk er wel aan dat je vaak binnen een dag of zelfs binnen een paar uur moet boeken, want fouten worden snel gecorrigeerd. Zonde om de ticketdeal van je dromen te laten gaan. De Error Fare Alerts zijn geschikt voor mensen die zo min mogelijk willen betalen voor hun vliegticket en nog geen specifieke bestemming in gedachte hebben. Heb jij wel een speciale bestemming in je hoofd? Dan kun je het beste inschrijven voor de Flight Alerts. Je krijgt dan bericht wanneer er een super ticketdeal is voor jouw bestemming, ook last minute deals worden meegenomen. Dit is je kans om voordelig naar je bucketlistbestemming te vliegen!

 

Last minute Schiphol vliegtickets, (zon)vakantie of stedentrip?


Doordat wij 1200 bestemmingen afspeuren zit er altijd een geweldige reis voor je bij. Zowel citytrips in Europa als last minute verre reizen komen voorbij.

Naar Spanje voor een prikkie? Tickets naar Barcelona hebben wij voor bodemprijzen onder de €30 gehad en een retour ticket New York voor minder dan €200,-. Ook andere populaire vakantiebestemmingen zoals Griekenland, Turkije en Italië kun jij regelmatig voor een goedkoop bezoeken. Athene vanaf €45? Yes please!

Soms vinden wij ook volledige pakketreizen die spotgoedkoop zijn. Hoe fijn is een 5-daagse last minute stedentrip naar Marrakech inclusief vlucht, verblijf en ontbijt voor maar €189? Of een 8-daagse all inclusive zonvakantie in een 4-sterren hotel in El Gouna voor slechts €449? Deze deals wíllen geboekt worden. Schrijf je dus in voor onze alerts zodat dit soort voordelige deals nooit meer aan jouw neus voorbijgaan!

 

Koffers pakken en wegwezen? Ook voor vlucht + hotel

 

Op zoek naar een last minute zonvakantie, maar heb je geen specifieke bestemming in gedachte? Ook dan kunnen wij jou helpen. Naast onze vliegticketvergelijker vliegennaar.nl hebben wij namelijk een speciale website voor zonvakanties.

Op waarschijntdezonwel.nl zoeken wij niet naar losse vliegtickets, maar naar vakanties inclusief vlucht én verblijf. Zet je koffer maar vast klaar! Hier zetten we de beste last minute pakket deals van reisorganisaties als Sunweb, Prijsvrij en Tui- op een rij in dit dit overzicht met zonnige &  goedkope last minute zonvakantie aanbiedingen v.a. 276,-!

 

Inpakken en wegwezen: last minutes Schiphol en andere luchthavens


De meeste geweldige vliegtickettarieven gelden voor vluchten vanaf Schiphol. Maar soms vertrekken de goedkoopste vluchten ook van alternatieve luchthavens binnen Nederland zoals Eindhoven, Rotterdam en Maastricht of vliegvelden net over de grens zoals Düsseldorf of Brussel. Voor iedere reiziger is er dus wel een vliegveld in de buurt. Wij tonen jou alleen vluchten vanaf buitenlandse luchthavens wanneer jij echt profiteert van een stukje extra rijden.

 

Heb jij zin om zo snel mogelijk je koffer te pakken en weg te wezen? Schrijf je dan gauw in voor de Error Fare Alerts en vink de optie ‘last minute’ aan. Zo vlieg jij binnen de kortste keren spotgoedkoop naar fantastische bestemmingen wereldwijd. Last minute inpakken en wegwezen dus. Fijne vakantie!

Worden vliegtickets last minute goedkoper?

Het antwoord op de vraag of een vliegticket last minute goedkoper is, is ja mits ..

Een last minute vakantie of vlucht kan aanzienlijk goedkoper zijn als je flexibel bent v.w.b. je vertrekdatum en bestemming. Daarnaast zijn schoolvakanties gevaarlijke periodes om tot het allerlaatste moment te wachten.

Laat je je graag verrassen en ben je flexibel m.b.t. je bestemming? Dan staat er bij onze error fare tickets altijd een super deal voor jou!

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen