mag-je-naar-curacao.jpg

Nu tot 50% goedkoper: Corendon vliegtickets Curaçao

Last minute ticket Curacao Corendon nu spotgoedkoop!

Gepubliceerd op 21 augustus 2024

Staan de Antillen op je verlanglijst en zoek je last minute vliegtickets naar de zon? Lees hier alles over de super voordelige Corendon vluchten Curacao.

Last minute met Corendon vliegen naar Curacao? We zien nu voor last minute vertrek al vluchten Amsterdam Curacao langskomen voor 199,- euro enkele reis. Dat is maar liefst een besparing van 50% op de normale ticket prijs voor deze periode!

>> Nu last minute Corendon Curacao vliegtickets v.a. 199,- enkele reis! 

De prijzen van Corendon vliegtickets Curacao vergelijken met die van KLM vliegtickets Curaçao en TUI Curacao vliegtickets? Vergelijk op ons Curacao vliegtickets overzicht met aanbiedingen razendsnel de prijzen Corendon Curacao tickets. Het vergelijk is op basis van de goedkoopste retour vlucht Curacao.


Tip 1: dezelfde super deal is overigens ook te boeken voor de vlucht van Curacao naar Nederland!

Tip: op social media delen wij ook updates en tips. Volg VliegenNaar op Facebook voor nieuws over reizen naar Curacao en uitzonderlijk voordelige vliegreizen Willemastad vanuit Nederland.

 

Veelgestelde vragen over deze vluchten:

Met welk vliegtuig vliegt Corendon Airlines naar Curacao? 

  • Corendon vliegt naar de Antillen met een moderne Airbus A350-900. Dit vliegtuig heeft 2 gangpaden en een 3-3-3 stoelindeling.
  • Er is Nederlands en Engels sprekende cabine bemanning aan boord.
  • Alle passagiers krijgen een maaltijd met een drankje en een snack tijdens de vlucht.
  • De vluchtuitvoering is in samenwerking met World2Fly, onderdeel van de Iberostar Group.
  • Je kunt in dit vliegtuig bij Corendon kiezen uit 5 verschillende soorten stoelen in 2 verschillende zones. De Economy zone of de Adult Zone.
  • Er is geen Corendon Business Class. Maar wel een Adult zone voorin het vliegtuig en is uitsluitend toegankelijk voor passagiers vanaf 16 jaar. De zone is afgescheiden. Je hebt dus geen last van gillende kinderen tijdens de vlucht.
  • In de Adult Zone kan je, behalve voor de standaard stoelen, kiezen voor Comfort Plus of XL-plus. Bij beide geniet je van priority check-in en priority boarding. Ook krij je extra drankjes bij de maaltijden.
  • Comfort Plus stoelen hebben altijd een lege stoel naast zich. Op een rij zitten dus i.p.v. 9 maximaal 6 passagiers. Ook kan je kiezen tussen een stoel aan het gangpad of raam.
  • De XL-Plus stoel heeft meer beenruimte (89 cm) dan de andere stoelen in het vliegtuig. Je zit bovendien in het vliegtuig altijd op de eerste rij.
  • Ook in de Economy klasse zijn er XL-stoelen in de voorste rij in de verschillende compartimenten. Deze hebben maar liefst 96,5 cm. beenruimte. Een nadeel is dat deze niet allemaal ver achterover kunnen.


Wanneer kan ik het goedkoopste naar Curacao vliegen met Corendon?

De goedkoopste Corendon vliegtickets naar Curacao zijn nu te boeken voor de maanden augustus, september en oktober.

Op welke weekdagen vliegt Corendon naar Curacao?

Er zijn 5x per week vluchten naar Curaçao vanuit Nederland. Te weten op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Bekijk ook: super deals vliegtickets Curacao december 2024

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen