klm-vliegen-amerika.jpg

Wooow Met KLM vliegen naar Amerika v.a. 405,-!

Nu super mooie deals voor 18 KLM USA bestemmingen!

Gepubliceerd op 20 juli 2021

Altijd al naar de Verenigde Staten gewild? Dan is dit het moment om tickets te boeken, want KLM heeft nu speciale USA aanbiedingen. Goedkoop vliegen naar Amerika is vaak nogal een uitdaging, maar met tarieven vanaf €405,- bij KLM komt die stedentrip New York of rondreis door de VS wel erg dichtbij! De aangeboden vluchten zijn veelal directe vluchten met KLM of met hun Amerikaanse partner Delta Air Lines.


TiP: nu tot 60% korting op KLM Business Class!

 

Een greep uit de KLM Verenigde Staten aanbiedingen

 

Je krijgt tijdens de speciale KLM USA actieperiode korting op 18 bestemmingen in Noord-Amerika, waarvan 12 in de VS, 5 in Canada en 1 in Mexico. Onderstaande KLM tickets Amerika willen we graag met jou delen:

 

1. Vliegtickets New York v.a. €405,-
Tijdens de Amerika sale boek je bij KLM je ticket New York al vanaf €345! Voor deze prijs heb je een directe vlucht van Amsterdam naar The Big Apple. New York is de stad die iedereen eens in zijn leven moet bezoeken. Een echte wereldstad met iconische bezienswaardigheden zoals de billboards op Times Square, het uitgestrekte Central Park en natuurlijk het Vrijheidsbeeld en The Empire State Building. Pak deze aanbieding en streep New York van je bucketlist! 

2. KLM vliegtickets Los Angeles v.a. € 699,-
LA, City of Stars, City of Angels... Hoe je Los Angeles ook wilt noemen, deze stad is een wereld op zich. Het is de stad van glitter and glamour, het hart van de Amerikaanse filmindustrie. Loop in de voetstappen van beroemdheden op de Hollywood Walk of Fame of bezoek Beverly Hills, de over de top wijk van LA waar veel filmsterren en miljonairs wonen. De grootste kans om een bekend gezicht te spotten is in de luxe winkelstraat Rodeo Drive. Even klaar met alle gekte? Kom even bij op het relaxte Venice Beach en neem een duik in het helderblauwe water van de oceaan.

Om LA te bezoeken hoef je echt geen miljonair te zijn, met deze lage ticketprijzen kan ook jij deze stad bereizen. 


3. KLM vliegtickets San Francisco v.a. € 619,-
San Francisco staat voor de meeste mensen waarschijnlijk bekend om de iconische Golden Gate Bridge. Maar wist je ook dat San Francisco een van de sfeervolste en meest tolerante steden van de VS is? Hierdoor hangt er een ontspannen sfeer in de stad en dat merk je als reiziger zeker! In San Francisco kun je ook Alcatraz bezoeken, het gevangeniseiland waar de zwaarste criminelen van Amerika zijn ondergebracht, spannend!

De KLM aanbieding is volop boekbaar in verschillende maanden. Zo zit er voor iedere reiziger een ideale datum bij!

 

Ondanks dat de tickets volop boekbaar zijn moet je er wel snel bij zijn, want KLM gooit de tarieven einde juli weer omhoog! Meer interesse in de werelddeals van KLM? Houd dan ook zeker in de gaten wanneer de KLM Werelddeal Weken weer zijn.

Meer landelijke luchtvaart acties

- Het is weer vliegticket uitverkoop bij TUI Belgie / vhn. Jetair: promoties v.a. 29,- enkele reis!

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen